Dit boek is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Wat kun je als ondernemer doen om duurzaam te ondernemen? Is het een haalbare kaart, of is het alleen weggelegd voor de grote bedrijven?

Auteurs

De auteurs Hans Kröder en Jaap de Vries beschikken over unieke expertise en ervaring in de integrale aanpak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) volgens de richtlijn ISO 26000.

Hans Kröder

Hans Kröder is internationaal expert en mede-auteur van ISO 26000. Zijn eerste praktijkboek over ISO 26000 is, samen met Pierre Hupperts, geschreven voor de middelgrote en grote organisaties. Sinds 2005 is Hans lid van de NEN Normcommissie ISO 26000. Hans is mededocent van de NEN cursussen voor ISO 26000. Hij is internationaal spreker en gekozen lid van de internationale organisatie voor promotie en advies voor ISO 26000.

"Dit stappenplan geeft je als ondernemer duidelijkheid, continuïteit en duurzame winst"


 

Jaap de Vries

Jaap de Vries is senior adviseur duurzaamheid en strategie van Advies- en ingenieursbureau DGMR en vestigingsmanager in Drachten. Hij is initiatiefnemer van de Koploperprojecten duurzaam ondernemen in Friesland. Hierbij zijn inmiddels tientallen midden -en kleinbedrijven, gemeenten en andere organisaties betrokken. In 2008 ontwikkelde Jaap al de duurzaamheidscan (DuOn-Scan) met volledige gebruikmaking van ISO 26000.

"Onze omgeving stelt steeds duidelijker haar eisen en verwachtingen ten aanzien van de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en economie"


Bestellen

Met medewerking van