Dit boek is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Wat kun je als ondernemer doen om duurzaam te ondernemen? Is het een haalbare kaart, of is het alleen weggelegd voor de grote bedrijven?

Auteurs

De auteurs Hans Kröder en Jaap de Vries beschikken over unieke expertise en ervaring in de integrale aanpak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) volgens de richtlijn ISO 26000.

Hans Kröder

Hans Kröder is internationaal expert duurzaamheid en mede-auteur van ISO 26000. Zijn eerste praktijkboek over ISO 26000 is, samen met Pierre Hupperts, geschreven voor de middelgrote en grote organisaties. Hans is docent van de NEN cursussen voor ISO 26000. Hij was internationaal gekozen lid van de ISO 26000 Strategic Advisory Group en is sinds oktober 2018 Vice Chair van ISO 26000 Stakeholders Global Network.

"Dit stappenplan geeft je als ondernemer duidelijkheid, continuïteit en duurzame winst"


 

Jaap de Vries

Jaap de Vries is senior adviseur duurzaamheid en strategie en oprichter van Dzyzzion. Jaap is initiatiefnemer van de Koploperprojecten duurzaam ondernemen , gestart in Friesland. Inmiddels zijn 350 MKB-bedrijven, gemeenten en andere organisaties betrokken. In 2008 ontwikkelde Jaap al de duurzaamheidscan (DuOn-Scan) met volledige gebruikmaking van ISO 26000.

"Onze omgeving stelt steeds duidelijker haar eisen en verwachtingen ten aanzien van de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en economie"


Bestellen

Met medewerking van